voor de leeuwen gegooid - Reisverslag uit Amsterdam, Nederland van kimberley - WaarBenJij.nu voor de leeuwen gegooid - Reisverslag uit Amsterdam, Nederland van kimberley - WaarBenJij.nu

voor de leeuwen gegooid

Door: kimberley

Blijf op de hoogte en volg kimberley

12 September 2007 | Nederland, Amsterdam

aller eerst wil ik vertellen dat juri vandaag aankomt. joepie de poepie!!!! dan gaat het avontuur voor ons samen beginnen. heerlijk. eindelijk zijn we weer samen dan. gelukkig zijn die 6 weken alleen wel snel gegaan. nu hij er is kan ik eindelijk snorkellen, want daar heb ik mee gewacht tot hij er is.
vanavond na mijn werk haal ik hem op van hato. ik heb een mooi welkoms bordt gemaakt voor hem. ben benieuwd hoe hij dat vind.

gisteren ben ik letterlijk voor de leeuwen gegooid.
de sportmasseur van ons strand wilt mij heel graag voor de massage. ik loop veel op het strand dus hij had bedacht dat ik dat wel kon combineren. hij leert mij gratis de massage.
dus ik vertelde dat ik dat wel wil.
gisteren vroeg hij of ik wilde kijken als hij emand aan het masseren was. dus ik zeg ja is goed. toen ging hij vertllen en vervolgens zegt hij, nu jij. ik sta hem met grote ogen aan te kijken en zeg: IK!!! ja doe mij maar na je moet het toch leren. eumhhh ja oke. dus daar stond ik dan ineens iemand te masseren. gek hoor. zo loop je strand en zo niet. grappig hoe dingen kunnen lopen. die sportmasseur is enthosiast over mij. dus ik hoop dat mijn management het ook goed vind als ik dat ga doen erbij. lijkt me onwijs leuk.
toen ik daarna weer op het stand liep waren er al een aantal mensen die vroegen naar de massage. ik zei erbij dat ik dat niet gaf en toen haakte ze meteen weer af. hihi.

mijn lippen zijn maandag verbrand door de zon. gelukkig zie je er niks van mijn het is wel heel pijnlijk.
vandaag nog werken en dan drie daagjes vrij met juri samen. ik heb allemaal leuke dingen bedacht om te gaan doen.

ik hou jullie weer op de hoogte.

liefs kimbeley

• 12 September 2007 - 13:00

-chayenneh-:

heee kimberley,

het gaat goed op school heb de nio toets al gehaald;heb al 3 onvoldoendes gehad maar voorderest een 10-9-9-8 en drie 4en.
    de nio toets was heeeel moeilijk in november krijgen we de uitslag. eerst werk je in een restaurant nu wil je masseur worden en mama zij ook dat je iets anders wouw haha.lippen verbranden klinkt heeel leuk hoor

• 12 September 2007 - 15:36

Cesar:

hee wat leuk joh!
    wel gaaf daar zeker?
    mooi weer en lkk eten en leuke music!
    hoe gaat t met je hahaha vast goed zo te lezen.
    ik spreek je snel
    geniet ma lkk
    gr. Cesar

• 12 September 2007 - 22:51

Buurman Aruba Max:

Lieverd je bent een topper! Heb zelf nog geen tijd gehad ( gemaakt) voor waarbenjij.nu Ciao

• 13 September 2007 - 20:19

Britt (fysio):

Hai Kimberley,

Ik hoop niet dat je het gek vindt iets van me te lezen maar ik zag dat Juri regelmatig op je site keek als hij op z'n werk was.
    Nu maak ik even van de -brutale- gelegenheid gebruik om jullie nu samen op curacao HEEEL VEEEL PLEZIER te wensen!!!!! Groetjes van Britt (je weet wel: collega van Juri waar je ook op de BBQ was)

• 14 September 2007 - 17:05

Yavornick:

heey kimberly al weer een paar dagen met juri in curacao.
    ik heb zaterdag een wedstrijd met voetbal is morgen al weer.
    moet tegen svw26.
    de F5 makkelijk ik zit in de F1.
    bij .s.v.koedijk.
    je werkt in MAMBO.
    en met school moet ik een spreekbeurt houden en ik hou het over voetbal natuurlek.
    ahhahhahahhahahah.
    wat dag je dan...............!